Internetinė apskaita yra dabartis verslo gyvenime, suteikianti gerokai didesnę išlaidų ir pinigų srautų kontrolę. Tad klausimas, kodėl vis dar tiek daug įmonių naudojasi “Excel” skaičiuoklėmis ar darbalaukio programine įranga, kad galėtų tvarkyti savo apskaitos įrašus?

Iš tikrųjų, visapusiškai integruojant verslo valdymo programą į įmonių finansų valdymą atsveria riziką.

Daugelis apskaitos programų, tokių kaip internetinė buhalterinė sistema DINETA.web, padeda įmonėms planuoti ir priimti pagrįstus sprendimus dėl jų ateities.

Kitas įspūdingas privalumas yra tai, kad internetinė apskaita leidžia įmonės vadovams ir darbuotojams realiu laiku naudotis verslo duomenimis per iPad, planšetinį kompiuterį, kompiuterį ar išmanųjį telefoną; o ne tik intervalais, kai gauna atnaujintą atsarginės kopijos failą.

Be to, fizinė verslo vieta tampa nebeaktuali. Debesies kompiuterija pagrįstos buhalterinės apskaitos programos reiškia, kad finansiniai duomenys gali būti gaunami iš karto, kai reikia, 24 valandas per parą be uždelsimo.

Tačiau tai dar ne viskas. Internetinės apskaitos sistemos leidžia įmonėms siųsti sąskaitas faktūras bet kuriuo metu, kuriios užtikrina, kad pinigų srautas yra labiau matomas ir nuspėjamas. Iš tiesų tyrimai rodo, kad elektroniniu būdu išsiųstos sąskaitos faktūros, kurias galima išsiųsti bet kuriuo metu, kai baigtas darbas, yra apmokamos greičiau.

Internetinė buhalterinės apskaitos programa taip pat gali padėti įmonėms, kuriose dalyvauja skirtingi padaliniai. Vienas klientas, turintis keturias tarpusavyje susijusias įmonės, greitai mato savo pagrindinius grupės finansinius veiklos rodiklius. Tai leidžia atlikti įvairias prognozes, kurios nuolat atnaujinamos pagal sistemoje kaupiamus duomenis bei operacijas. Tokiu būdu dalinimasis svarbia informacija yra prieinamas bet kuriuo metu, tad nebelieka jokių uždelsimų siekiant gauti ją telefonu ar el.paštu.

Internetinė apskaita reiškia didesnį buhalterių ir klientų tarpusavio bendradarbiavimą. Žinant daugiau apie savo klientus reiškia, kad buhalteriai yra geriau pasirengę bendram požiūriui ar įmonės tikslams. Trumpai tariant, debesų kompiuterija suteikia daugiau galios, prieinamumo ir duomenų įmonėms.

Internetinė apskaita nėra stebuklas, tačiau tai yra galimybė įmonėms būti svarbiausiu jų finansavimu ir tiems, kuriems jie nori patarti, būti toje pačioje vietoje. Bet kada ir bet kur.

Buhalterines apskaitos programa

Leave a comment